Boka Direkt

Personlig Träning

Personlig Tränare, eller ”Personal Teacher” som jag skulle hellre vilja använda. Handlar om att jag, Lina Grothutbildad Personlig Tränare, Kostrådgivare och Livsstilscoach- tillsammans med dig som klient sätter gemensamt ihop en utvecklingsplan för dig och dina mål. En tjänst för en enskild person/individ där du är i centrum och dina utmaningar blir dina framtida mål och jag guidar dig dit med verktyg och metoder.

Det kan handla om att vilja bli starkare, rörligare, mer optimerad presterad träning.. Allt är möjligt!

Planen kan vara sporadisk, eller långsiktig månader eller år, successivt när vi dit tillsammans. Jag har tidigare erfarenhet av att coacha individer med att utvecklas med styrka men även sk ”Prehab” förebyggande träning men också ”Rehab” att man har en begräsning eller skada. Oftast har du varit då hos en ”Fysio” som tagit fram en rehabiliteringsplan och vi utgår från den och adderar nya utmaningar.

Jag älskar att blanda olika former av träning för att uppnå full kapacitet för din kropps vardagliga ändamål! Om du som individ vill göra en resa där vikt är av intresse så lägger jag även upp en plan med Kostrådgivning och träning tillsammans.

Annons

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: