Boka Direkt

Helena Ek  

OM MIG

Jag erbjuder dig en härlig djupgående men mjuk regndroppsmassage som gör både gott för kropp och själ. Jag erbjuder även en fin friskvårdsmassage. Jag lägger även tarotkort, så har du frågor du önskar få besvarade så är du välkommen. Jag erbjuder även intiutiv healing, även det är en fin upplevelse.

Jag är en erfaren terapeut som erbjuder en unik och avkopplande regndroppsmassage. Denna massage är både djupgående och mjuk på samma gång och ger en helande effekt för både kropp och själ. Med skickliga händer och en omsorgsfull approach skapar jag en härlig upplevelse som hjälper dig att släppa stress och spänningar.

Utöver regndroppsmassagen erbjuder jag även en friskvårdsmassage som fokuserar på att främja välmående och balans i kroppen. Genom olika tekniker och grepp skapar jag en skön och avstressande massage som hjälper till att lindra muskelspänningar och förbättra cirkulationen.

För dig som söker svar på frågor och vill få vägledning, erbjuder jag även tarotkortsläsningar. Genom att använda tarotkorten som ett verktyg kan jag ge insiktsfulla och intuitiva svar på de frågor som du har. Detta kan vara en spännande och givande upplevelse för de som söker klarhet och vägledning i sitt liv.

Som en del av mina breda kunskaper och erfarneheter erbjuds även intuitiv healing. Denna form av healing fokuserar på att balansera energiflödet i kroppen och främja välbefinnande på alla nivåer. Genom att använda mina intuitiva förmågor och energitekniker skapas en fin upplevelse som kan hjälpa till att lösa blockeringar och främja inre lugn och harmoni.

Jag är en engagerad och professionell terapeut som strävar efter att skapa en positiv och helande upplevelse för mina klienter. Oavsett om du är i behov av avslappning, vägledning eller balans så är du välkommen att ta del av mina olika behandlingar och uppleva en fin stund för kropp och själ.

Ansluten till Boka direkt

Kontakta mig på: hella_1976@hotmail.com

DE SENASTE BERÄTTELSERNA

Prenumerera

Registrera dig för ett veckovist nyhetsbrev med de senaste blogginläggen och exklusivt innehåll. I din inkorg varje tisdag!

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com