Boka Direkt

Jennifer Berglund

OM MIG

Jag heter Jennifer och är utbildad yogalärare, hälso- och livsstilsterapeut samt socionom. I mitt företag Body Soul Mind by Jennifer erbjuder jag event inom yoga och breathwork samt coachning för dig som vill se över ditt liv, din hälsa och dina mål.

Jag jobbar utifrån grundpelarna:

Body (fysiska hälsan)

Soul (existentiella frågor, syfte och mening)

Mind (tankar, motivation och mål).

Jag erbjuder bland annat hälsocoachning för dig som har ett specifikt problem, exempelvis magont, sömnsvårigheter eller andra besvär. Livsstilscoachning erbjuds för dig som står inför vägval i livet eller känner dig vilsen, eller för dig som redan har ett mål men önskar stöd längs vägen. Tillsammans ser vi över hur du kan skapa ditt drömliv med mer livsglädje, energi och mening i din vardag. 

Genom holistisk hälso- och livsstilscoachning sätter vi mål och du får stöd genom både samtal samt praktiska övningar och uppgifter.  En hälsoanalys erbjuds i form av hälsoformulär och analys av tungan enligt metoder från kinesisk medicin.

I mitt arbete blandar jag kunskap från vetenskap och forskning likväl som alternativa metoder och uråldriga erfarenheter från bland annat kinesisk medicin och yogafilosofi. Min egen grundfilosofi är en tro på att människan ständigt är i en ömsesidig påverkan gentemot sin omgivning. Genom att ta hand om sig själv, leva i samklang med människor, djur och natur omkring sig samt sträva efter att leva enligt sitt eget syfte & mening, kommer individen även bidra till en positiv universell energi vilket gynnar alla. Mitt värdeord är FRIHET – frihet att välja sina tankar, sitt eget liv och sina drömmar.

För mer information, kontakta mig på instagram eller facebook @bodysoulmind.se, eller maila till jennienikita@gmail.com

DE SENASTE BERÄTTELSERNA

Prenumerera

Registrera dig för ett veckovist nyhetsbrev med de senaste blogginläggen och exklusivt innehåll. I din inkorg varje tisdag!

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com